Tattoo shop Zwanenburg

Zin in een nieuwe tattoo? We zetten verschillende stijlen op bijna alle plekken!

Maak een afspraak
Jouw tattoo

Onze werkwijze

Kwaliteit

Onze tatoeages zijn altijd van hoge kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat het persoonlijke aspect in jouw tatoeages, goed naar voren komt. Jouw input is belangrijk en daar werken wij naar.

Hygiëne

Het is van groot belang dat er onder hygiënische omstandigheden gewerkt wordt. We hebben daarom een hoge hygiëne standaard.

Intake

Het is mogelijk om een intake in te plannen. Je gaat samen een design bespreken en opmaken met een artist. Vervolgens kun je een afspraak maken om jouw nieuwe design te laten zetten. Scheelt tijd voor jezelf én de artist. Win-Win situatie!
€35,00 eenmalige kosten voor het maken van het design

Afspraak maken

Een afspraak maken gaat eenvoudig via ons contactformulier. Wanneer je deze invult, gaan wij zo snel mogelijk contact met je opnemen. Persoonlijk contact, wel zo prettig.

We hanteren een starttarief van €75,00. Wil je weten hoeveel de artists precies vraagt? Vul dan het contactformulier in.

Maak een afspraak
Antwoorden op

Veelgestelde vragen

Wat is een tatoeage?

Een tatoeage is een versiering van het lichaam. Je kunt het om verschillende redenen op je lichaam laten zetten. De meesten zetten een tatoeage omdat ze dit mooi vinden staan. Ook kan het een persoonlijke betekenis hebben.

Hoe wordt een tatoeage geplaatst?

Met behulp van een naald (of meerdere naalden) wordt de tatoeage geplaatst. Deze komt onder de opperhuid. Onder de opperhuid, zit de lederhuid. Daar gaat de naald niet doorheen. Deze lederhuid zorgt ervoor dat de inkt van de naald worden ingedamd. Door dit indammen blijft de inkt zitten en is deze zichtbaar.

Wat als ik mijn afspraak vergeet?

Er kan altijd iets tussendoor komen. We houden alleen wel een tijdslot bezet voor je. Wanneer je de afspraak vergeten bent, kunnen wij 1 uur in rekening brengen voor de bezet gehouden tijd. Dit wilt natuurlijk niemand. Het beste is om het niet te vergeten!

Artists

De toppers van Halfway Ink

Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Marietta Lanza
21 november, 2022

Mijn zusje en ik hebben samen dezelfde tattoo laten zetten. Mijn zusje had een foto en uitgelegd wat ze daar anders aan wilde en Rami begreep wat we precies wilden en heeft er ook nog prachtige schaduwen in gemaakt.

Marcel Rabbers
20 september, 2022

Fijn sfeertje en een strakke tattoo, thx Sannie

Dennis Plomp
10 juli, 2022

9 juli '22....op afspraak een tattoo laten zetten met een emotionele waarde, perfect getatoeëerd van een foto vanaf mijn mobiel. Neoart.?? top gedaan gozer. Thx DP

Wilma
20 november, 2021

Super blij met m'n tatoeage

Maria Johanna
10 november, 2021

Al 10 jaar is Raymond mijn vaste plek voor inkt. Soms een wachtlijst maar dat is het meer dan waard💞

N. Trouzi
10 oktober, 2020

Top shop!

Daan Amsterdam020
1 februari, 2020

Mijn favoriete tattoo artiest, ontzettend veel talent en gouden gozer.

KLM 867
4 oktober, 2019

Zeer getalenteerde lieve mensen,meerdere mooie tattoos daar laten zetten. Super schoon en héél gezellig en goede adviezen!

Mijn eerste tattoo en helemaal mooi

Djaylon Lut
9 mei, 2019

Leuke sfeer en goeie artiesten die echt luisteren naar wat je wilt.ziet er echt schoon uit!!! Ik zelf ga bij sannie en heb 2 tattoo's laten zetten bij haar.ze is top arties!!!

henk C
1 mei, 2019

Mooie zaak je word er goed geholpen

Corine van Tilborg
26 april, 2019

Helemaal tóp !!

chris175 bongo
12 april, 2019

Heb mijn eerste tattoo hier laten zetten. Zeer aardige, vakbekwame en behulpzaam personeel. Ze geven goede tips en ben erg blij met me eerste tattoo. Mijn volgende tattoo word zeker daar gezet!

Barry Van N
7 april, 2019

Top tattoo shop

Linda Geerts
8 december, 2018

Topppp

Rein Krom
23 november, 2018

Beste tent!

Thom Esser
20 oktober, 2018

Super top tattoo laten zetten bij zeer getalenteerde lieve mensen.

Colin Klijn
15 augustus, 2018

Vandaag mijn tweede tattoo laten zetten door Ray. Geweldige tent, geweldige gast, leuke sfeer, en het belangrijkste: prachtige tattoos. Een absolute aanrader!

Linda Esser
2 augustus, 2018

Super goed en erg vriendelijk

Chris Boer
14 juli, 2018

Zeer nette gezellige professionele zaak! Erg tevreden met mijn tattoo

Ronald Rijnders
27 mei, 2018

The place to be for your new tattoo

Best Inkmaster ever!!

Melanie C.
28 april, 2018

Goede tattoo artist

J P
17 april, 2018

Amazing place, schone locatie. Verder zijn de tattooartists gezellig en weten waar ze het over hebben. Je kan hier zowel terecht als je al precies weet wat je wilt, maar ook als je vanaf scratch wilt beginnen. Zeker een aanrader!

ronald rijnders
19 maart, 2018

The place to be for your tattoo!!